2019 wordt een knaljaar!

2019 wordt een knaljaar!

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Na een vervelend jaar is het tijd om weer te gaan knallen!

Ja, ja knallen met beleid – I know.

Ik heb zin om weer ‘de boer op te gaan’. Zogenaamd ‘voorkantwerk’. Spreken, acquisitie, concept, strategie en beleid vertalen naar uitvoering: werkzaamheden waarvoor ik graag mijn mouwen opstroop.

Mede vanwege de verwachte groei van de toerismebranche zit regiomarketing in de lift. Dat blijkt ook wel uit de aanvragen voor pitches en offertes die we krijgen. #fingerscrossed

Vanzelfsprekend blijft balans hét toverwoord. Daarom heb ik hulp ingeschakeld:

Yvonne Douna is de researchkoningin van Pilat Advies. Voor elk onderzoek, elke strategie en elk project doet zij onderzoek zodat het fundament staat als een huis. Daarnaast maakt ze superleuke video’s!

Joke Krist is een dijk van een projectmanager. Twaalf jaar geleden begonnen we samen als stagiaires bij Okkinga Communicatie. Nu zijn we weer collega’s! Joke managet niet alleen projecten formidabel, ze is ook een zeer ervaren vormgever!

Met de freelancers Johanna Kommerie, Jelko van der Heide, Marcel van Kammen, Thea van der Schaaf en Leonie Dam werk ik al jaren fijn samen. Ik hoop in 2019 weer van hun diensten gebruik te mogen maken!

Deze uitvoerders geven mij de ruimte om ‘beginnetjes’ te maken. Om ballonnetjes op te laten (zoals deze) en te toetsen. Om mijn netwerk en kennis te vergroten en zo opdrachtgevers nog beter te kunnen helpen met adviezen, lezingen of een gedegen strategie.

Naast deze ‘voorkant werkzaamheden’ blijven we gewoon hét communicatiebureau voor Nationaal Park De Alde Feanen. In mei organiseren we voor de 5e(!!) keer Fete de la Nature. Er komen weer diverse ondernemersbijeenkomsten aan, we gaan aan de slag met een zogenaamde Insta-meet, we blijven de website en social media beheren en gaan al het foldermateriaal restylen.

2019 wordt vast en zeker een knaljaar!