Afscheid Lisette

Afscheid Lisette

Helaas heeft Lisette Grasmeijer per 1 juli Pilat Advies voorlopig verlaten vanwege drukte bij haar andere werkgever Stichting RMT. Omdat wij altijd heel plezierig met Lisette heb samengewerkt wilden we haar afscheid niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Op vrijdagmiddag 29 juni lokten we Lisette naar Nationaal Park De Alde Feanen. Ze dacht dat we het project Fete de la Nature 2018 gingen evalueren. Maar niets was minder waar. Zestien klanten en samenwerkingspartners hadden zich verzameld om op de Blaustirns een rondje te gaan varen. Onder het genot van een hapje en een drankje genoot iedereen van het samenzijn en Lisette van de verrassing! Lisette nogmaals hartelijk dank voor je inzet. Je bent een topper!

Lisette en Elizabeth begonnen als collega’s bij Stichting RMT en al snel hielp ze ook 1 á 2 dagen in de week bij Pilat Advies. Helemaal tijdens de afwezigheid van Elizabeth was zij van onschatbare waarde. Lisette heeft samen met Martijn en een team van freelancers prachtige projecten gerealisereerd voor o.a. Bûtenfjild Wetterwâlden, Werelderfgoed Waddenzee, Sûd Ie, De Garnalefabryk Moddergat en Nationaal Park De Alde Feanen.