Deze zomer op vakantie in Friesland?

Deze zomer op vakantie in Friesland?

Hé vakantieganger,

Gaat je buitenlandse vakantie vanwege de Coronacrisis niet door? En baal je als een stekker? Ik begrijp dat helemaal. Naar een mooie reis kan ik maanden uitkijken. 

Geen verre reizen

Het ziet er nog niet naar uit dat we de komende tijd verre reizen kunnen maken. Hopelijk mogen we na 20 mei wel in Nederland op stap. Misschien wil je dan in eigen land bestemmingen gaan ontdekken, avonturen beleven en genieten van je welverdiende vakantie?

Is Friesland jouw alternatief?

Wist je dat je heel goed in Friesland op reis kunt? Hier zijn zoveel onontdekte parels, unieke accommodaties en onvergetelijke activiteiten te doen. En dat hier voldoende ruimte is -en we daarmee erg Coronaproof zijn- hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen.

Zie je het al voor je? Een weekend, week of langer genieten van een Dark Sky belevenissen, zelf skûtsjesilen, wadlopen, de 11stedentocht, schaatsen, zwemmen in de mooiste natuur, eten bij de boer in de schuur, kamperen in een sloep of op een onbewoond eiland? Unieke wandel- en fietsroutes, er op uit met de kano of een prachtig Fries paard: avonturen genoeg! En je bent welkom!!

Onderaan deze pagina vind je nog veel meer foto’s.

Inspiratie

Laat je inspireren op friesland.nl. Wil je meer informatie over een specifieke regio, kijk dan op zuidoostfriesland.nl, noordoostfiesland.nl, noordwestfriesland.nl en zuidwestfriesland. Op al deze websites kun je grasduinen door het aanbod.

De voorpret van het samenstellen van een vakantie kan ook tot ‘stress’ leiden. Helemaal op deze korte termijn. En dat kunnen we er deze dagen niet bij hebben! Daarom help ik je graag op weg. Vul onderstaand formulier in en je krijgt van mij vrijblijvend de allerleukste tips voor een vakantie in Friesland! 

Gratis tips

Ik geef je met liefde deze tips, omdat het voor mij een kleine moeite is. Ik ken -vanwege mijn werk als regiomarketeer- honderden Friese ondernemers. Ik weet ook hoe zwaar zij het momenteel hebben. Via deze weg wil ik mijn steentje bijdragen. Een win-win: jij een fantastische vakantie, zij weer brood op de plank!

Dus twijfel niet, vul onderstaand formulier in. Ik stuur je z.s.m. vrijblijvende tips toe, waarmee jij zelf een fantastische vakantie naar Friesland kunt boeken! 

Ik zie je ingevulde formulier graag tegemoet!

Groeten uit Surhuisterveen, Friesland
Elizabeth Pilat

PS 1: Wil je worden ontzorgd en een kant-en-klare reis voorgeschoteld krijgen? Dan vraag ik daar een kleine vergoeding voor. Neem contact op per mail.

PS 2: Volg de richtlijnen van het RIVM en de desbetreffende bedrijven op. Neem geen onnodige risico’s en neem je verantwoordelijkheid.Ik probeer je z.s.m. inspirerende, Coronaproof en unieke tips te mailen!

Alle deze prachtige beelden zijn gemaakt door Marcel van Kammen, tenzij anders vermeld.