Gebiedsregisseur De Friese Wouden

Gebiedsregisseur De Friese Wouden

Onderstaande informatie is verstuurd via een brief.

Per 1 maart 2019 is er een nieuwe gebiedsregisseur in dienst van Toeristisch Netwerk De Friese Wouden. Elizabeth Pilat uit Surhuisterveen zal deze rol vervullen. Zij is 12 uren per week beschikbaar voor de regio Zuidoost Friesland.

Elizabeth Pilat was van 2014 tot 2018 aanjager (SPiN) in Noordoost Friesland. De opgedane kennis en ervaring brengt zij graag in om Zuidoost Friesland (nog) beter op de kaart te zetten.

De primaire taak van de gebiedsregisseur is het verbinden van ondernemers, overheid en derden. Zowel de communicatie als de samenwerking worden geoptimaliseerd. Het doel hiervan is een sterker netwerk dat sneller, efficiënter en gerichtere promotieacties kan organiseren.

Elizabeth start haar werkzaamheden met het schrijven van een ‘plan van aanpak’. 15 april 2019 is er een bijeenkomst waar ondernemers, overheid en derden welkom zijn om kennis te maken met Elizabeth en input te geven voor het plan van aanpak. Meer informatie hierover volgt via de nieuwsbrief.

Wilt u eerder kennismaken of zelfs al samenwerken met Elizabeth? Ze stelt haarzelf graag voor tijdens een teamoverleg, jaarvergadering of bijvoorbeeld een werkgroepbijeenkomst. Zo krijgt ze een inhoudelijk kijkje in de keuken en leert ze veel mensen kennen in relatief weinig tijd. Elizabeth is bereikbaar via info@tnfw.nlen via 0647905036.