Martijn stelt zich voor

Martijn stelt zich voor

Sinds de zomer van 2017 werk ik met veel plezier voor Pilat Advies. Als regiomarketeer vind ik het fantastisch om met enthousiaste ondernemers samen te werken en te kijken waar we elkaar kunnen versterken.

Ik ben een conceptdenker en daag mijzelf creatief graag uit. Ik creëer graag dingen. Of het nu gaat om het bedenken van een campagne, een grafisch ontwerp of het bouwen van een tuinhuis, als ik er creativiteit in kwijt kan, vind ik het leuk. Voor iemand die zichzelf creatief noemt werk ik opvallend procesmatig. Die stip op de horizon ken ik, maar ik ben vooral geïnteresseerd in wat die stip betekent voor de beslissingen die ik vandaag en morgen neem.

Ik hou er van dingen te doen die ik niet eerder heb gedaan, om nieuwe mensen ontmoeten en plekken te ontdekken waar ik niet eerder ben geweest. Soms spontaan, vaak gepland, want ik houd die stip aan de horizon in de gaten.

Zo rolde ik van de HAVO naar jachtschilder in een studie Marketing & Communicatie. Van het één kwam het ander en voor ik het wist vloog ik kris kras door Europa als accountmanager voor een aantal muzieklabels en later voor een uitgever. In deze jaren ontmoette ik de ene na de andere bevlogen creatieveling en gepassioneerde ondernemer. Ik belandde ik op plaatsen waarvan ik mij nu nog wel eens afvraag hoe ik daar ooit ben terechtgekomen.

Ondertussen sleep ik mijn commerciële vaardigheden bij en deed ik een studie business procesmanagement. Ik bereikte mijn doelen door mensen bij elkaar te brengen, kennis te delen en met een open vizier de wereld in te kijken. Langzaam aan realiseerde ik mij dat ik niet zozeer werd gemotiveerd door de job, maar door de persoonlijkheden die ik ontmoette en met wie ik werkte. Dat ik enthousiast werd van de passie en bevlogenheid van anderen.

Dat is wat ik bij Pilat Advies heb gevonden. Met je voeten in de klei werken aan creatieve concepten. Mensen, organisaties en overheden met elkaar verbinden en lekker hands-on bezig zijn mooie dingen te creëren.