Programmakrant Openingsweekend Súd Ie

  • kaart programma sud ie opening

About This Project

Voor je ligt de programmakrant van de opening van de vaarroute Súd Ie. In het weekend van 10, 11 en 12 juni 2022 kun je meedoen aan allerlei activiteiten voor jong en oud. Wat dacht je van een vaartochtje met schipper over de Súd Ie of het Dokkumer Grootdiep? Of bezoek je liever een interessante expositie over vlas of juist de walsvisvaart?  Of ga je met de fiets of de benenwagen naar één van de prachtige dorpen en geniet je van de verhalen van Waddentour? Tijdens dit weekend kan het allemaal!

In deze krant lees je alles over de vrij toegankelijke activiteiten aangeboden door de ondernemers en organisaties uit deze mooie regio. Ze openen hun deuren voor jou zodat je het gebied, het landschap en de prachtige natuur beter leert kennen. De vaarroute Súd Ie is hiermee niet alleen als verbinding tussen Dokkum en het Lauwersmeer, maar wil de hele regio in de etalage zetten!

De route is gereed voor boten tot 1,50 meter hoogte. In 2023 zijn boten met een hoogte tot 2,40 meter welkom omdat de Saatsenbrêge nog op hoogte moet worden gebracht. Toch openen we de route dit jaar om inwoners en bezoekers alvast kennis te laten maken met de regio, het aanbod en natuurlijk de vaarroute!

We lieten deze krant drukken in een oplage van 50.000 exemplaren. Het gros gaat een week voor het evenement mee met de huis-aan-huis verspreiding. De rest is voor de deelnemende ondernemers om uit te delen. Je vindt de krant hier digitaal en hier kun je ‘m downloaden als PDF. Geprinte exemplaren vind je bij de deelnemende ondernemers, de Toeristische InformatiePunten (TIP) en het gemeentehuis in Dokkum.

kaart programma sud ie opening

Inspiratiekaart in de programmakrant met het totale aanbod aan activiteiten

Date
Category
marketing, overheid, product
Tags
content, drukwerk, projectbegeleiding, tekst, vormgeving