Spitkeet krijgt upgrade

About This Project

Themapark De Spitkeet krijgt digitale upgrade

Voor openluchtmuseum De Spitkeet in Harkema hebben wij in 2021 een subsidie aangevraagd voor de realisatie van een audiotour, museumfilm, vernieuwing borden, meertaligheid, QR-route en een creatief concept.

Jelle Dam, Sjoerd út e Wal en Froukje Koldijk vertellen hun verhaal over het leven op de Friesch-Groningse Heide. Door hun ervaringen worden bezoekers meegenomen over het park en de historie van dit arme gebied. ,,Dit is voor het eerst dat ik de hele route afmaak,” zei een bezoeker na de opening. ,,Ik kreeg een brok in m’n keel tijdens het kijken naar de film.” Grotere complimenten kunnen wij niet krijgen! Het concept komt dus tot zijn recht!

De credits zijn voor Wilfried Bijma en Johanna Kommerie. Zij hebben de film en de audiotour op een fantastische wijze samengesteld en gemaakt! Joke Krist zorgde voor hele mooie vormgeving. Arie Bruinsma maakte de portretten en Marcel van Kammen fotografeerde het overzichtsbeeld en de opening. Verder werkten we samen met fantastische acteurs, heel veel superactieve vrijwilligers, verving Pytsje Scherjon mij tijdens zwangerschapsverlof en dacht Wouter Slotegraaf mee over handige technische oplossingen.

Wij zijn echt ontzettend trots op het eindresultaat en raden daarom een bezoek aan de Spitkeet van harte aan!!

 

 

Date
Category
marketing, musea, ontwikkeling, product
Tags
audio, audiotour, concept, film, fotografie, projectbegeleiding, subsidieaanvraag, tekst, vormgeving