Projectleider vermarkten Sud Ie

Projectleider vermarkten Sud Ie

Onlangs ben ik aangesteld als projectleider vermarkten Sud Ie. Het doel is om niet alleen de vaarverbinding tussen Dokkum en het Lauwersmeer te vermarkten,  maar om het gehele gebied extra aandacht te geven de komende jaren.

Dit doe ik in samenwerking met partijen als Stichting RMT, Merk Fryslân en Visit Wadden. Ik vind dit een prachtige uitdaging en zet mijn ervaring -welke ik van 2014 tot 2017 opdeed bij Stichting RMT- graag in!

De komende tijd houd ik mij bezig met het inventariseren van de verschillende marketingacties die al spelen in de regio. Daarnaast ga ik opzoek naar interessante verhaallijnen voor Sud Ie en omgeving. Tot slot denk ik mee over hoe voorzieningen het gebied nog aantrekkelijker kunnen maken.

Mocht u nu al tips, suggesties of ideeën voor mij hebben, schroom niet en laat het me weten!