Zwangerschapsverlof

Zwangerschapsverlof

20 oktober verwacht ik (Elizabeth) mijn tweede kindje. De zwangerschap verliep erg goed en daarom kon ik doorwerken tot medio september. Inmiddels geniet ik van zwangerschapsverlof. Dit duurt hoogstwaarschijnlijk tot februari 2020.

Eind 2019 nemen wij als bureau afscheid van Nationaal Park De Alde Feanen. We hebben 4,5 jaar met veel plezier voor dit prachtige gebied gewerkt. Vanwege het verlof en andere uitdagingen hebben we besloten -met pijn in ons hart- om deze klant aan een andere partij te gunnen. Uiteraard blijven we wel trotse partner! Vragen over Nationaal Park De Alde Feanen? Neem contact op met Joke Krist via joke@pilatadvies.nl.

Bianca Grote Beverborg neemt de honneurs waar bij Toeristisch Netwerk De Friese Wouden. Zij probeert het komende half jaar de regiomarketing in Zuidoost Friesland naar een hoger plan te tillen. Bianca is bereikbaar via info@tnfw.nl.

Voor gemeente Noardeast Fryslân maakte ik -samen met Hanneke Schmeink- een aanzet voor een Plan van Aanpak betreffende de uitvoering van de businesscase 3B Regiomarketing voor de regiodeal Noordoost Friesland.  Vragen hierover? Mail Hanneke op info@hannekeschmeink.nl.

Tot slot, ik ben niet de enige in blijde verwachting; ook onze gewaardeerde collega Johanna Kommerie verwacht een kindje. Medio november is zij uitgerekend!