Pilat Advies sponsort De Alde Feanen

Pilat Advies sponsort De Alde Feanen

EARNEWALD – Tijdens een vaartocht door Nationaal Park De Alde Feanen hebben begin maar nieuwe partners van het Nationaal Park de partnerovereenkomsten ondertekend. Pilat Advies kon vanwege ziekte niet aanwezig zijn. Vandaag tekende Elizabeth Pilat alsnog het contract.

Sponsors van Nationaal ParkDe Alde Feanen dragen bij aan de ontwikkeling van het natuurgebied. Sinds 2006 heeft De Alde Feanen de titel Nationaal Park. Vanaf 2013 wordt er door het Rijk geen financiële ondersteuning meer geboden aan Nationale Parken. Om Nationaal Park De Alde Feanen verder te kunnen ontwikkelen is daarom de steun van partnerbedrijven hard nodig.

‘Stypje’

Naast hoofdsponsor Rabobank Drachten Noordoost Friesland steunen ook Mannen van Staal, Multicopy Drachten, Smart Camels, Bo Webexperts, MCS B.V., Accountantskantoor Propstra en Pilat Advies Nationaal Park De Alde Feanen.

Pilat Advies is trotse partner van het park:  ,,Nationaal Park De Alde Feanen is een heel bijzonder gebied. Het verveelt nooit, er is altijd iets nieuws te zien. Als bedrijf vinden wij het belangrijk om dit gebied te steunen omdat het bij ons past. Dit is het gebied waar we in onze vrije tijd naartoe gaan wanneer we naar het water willen. Daarnaast werken we al bijna vier jaar met veel plezier voor dit prachtige park en de ruim 150 omliggende toeristische ondernemers.”

Elizabeth Pilat tekent het contract

Meer steun

Nationaal Park De Alde Feanen is op zoek naar meer partners. Nieuwe partners hebben de keuze uit twee verschillende partnerships: ‘Stypje’ en ‘Oparbeidzje’. Ook particulieren kunnen het Nationaal Park steunen, door donateur te worden vanaf €10,- per maand.