Over ons

Plezier, efficiëntie en resultaatgericht. Dat typeert in een paar woorden de mensen van Pilat Advies. We werken hard en slim, zoeken altijd naar oplossingen en gaan voor duurzame relaties. We houden elkaar scherp en verwachten dat ook van onze opdrachtgevers.

Elizabeth Pilat

Gezicht achter Pilat Advies is dat van Elizabeth. Geboren in 1985. Fries en mem. Deed de opleidingen MER en Communicatie. Werkte bij de Kaatsbond en Okkinga Communicatie. Woont in Surhuisterveen.  Is sinds 2010 zelfstandig onder de naam Pilat Advies. Meer weten? Volg haar via LinkedIn en/of Twitter.

Martijn Roolvink

Geboren in 1980, woont in Opeinde. Deed de opleidingen Marketing & Communicatie en Business Proces Management. Werkte o.a. bij Pink Records, Brilliant Classics, Royal Jongbloed, Remark Groep en ZuidOostZorg. En sinds 2017 bij Pilat Advies. Meer weten? Volg hem via LinkedIn.

Jij?

Ben je op zoek naar een uitdagende stage? Mag je van de opleiding ervaring opdoen bij een klein marketingbureau? Zoek je een uitdagende (regio)marketingopdracht? Ben je een doorzetter, een beetje eigenwijs en vind je het niet erg om af en toe ’s avonds te werken?  Stuur dan je motivatiebrief en cv naar ons.