Over ons

Plezier, efficiëntie en resultaatgericht. Dat typeert in een paar woorden de mensen van Pilat Advies. We werken hard en slim, zoeken altijd naar oplossingen en gaan voor duurzame relaties. We houden elkaar scherp en verwachten dat ook van onze opdrachtgevers.

Elizabeth Pilat

Gezicht achter Pilat Advies is dat van Elizabeth. Geboren in 1985. Woont in Surhuisterveen. Trotse mem en grutske Fries. Werkt sinds 2010 als zelfstandige onder de naam Pilat Advies. Meer weten? Lees een van haar uitspraken in de media of volg haar via LinkedIn en/of Twitter.

Yvonne Douna

Geboren in 1999, woont in Leeuwarden. Bezig met de opleiding International Tourism Management aan NHL Stenden Hogeschool. Liep eerder stage bij Stichting RMT. Dat beviel zo goed dat ze nu graag Elizabeth wil ondersteunen met diverse werkzaamheden. Meer weten? Volg haar via LinkedIn.

Jij?

Ben je op zoek naar een uitdagende stage? Mag je van de opleiding ervaring opdoen bij een klein marketingbureau? Zoek je een uitdagende (regio)marketingopdracht? Ben je een doorzetter, een beetje eigenwijs en vind je het niet erg om af en toe ’s avonds te werken?  Stuur dan je motivatiebrief en cv naar ons.