Over ons

Plezier, efficiëntie en resultaatgericht. Dat typeert in een paar woorden de mensen van Pilat Advies. We werken hard en slim, zoeken altijd naar oplossingen en gaan voor duurzame relaties. We houden elkaar scherp en verwachten dat ook van onze opdrachtgevers.

Joke Krist

Geboren in 1983. Woont in Akkrum. Mem van Simme. Studeerde Communicatie aan de NHL in Leeuwarden. Werkte een decennium bij Okkinga Communicatie als vormgever en projectmanager. Een dijk van een communicatiemaker dus! Favoriete vakantieland? Voor een trip naar Amerika mag je haar altijd wakker maken! Meer weten? Volg haar via LinkedIn en/of Twitter.

Johanna Kommerie

Geboren in 1989. Woont in Damwoude. Mem van Bente. Studeerde Journalistiek en Fotografie aan De Friese Poort. Specialiseerde haar in tekst en social media. Johanna schrijft ijzersterke persberichten en schuwt geen enkel interview! Favoriete bestemming? Oost-Europa! Al is ze ook niet vies van tripjes naar de Waddeneilanden. Meer weten? Volg haar via LinkedIn en/of Twitter.

Elizabeth Pilat

Gezicht achter Pilat Advies is dat van Elizabeth. Geboren in 1985. Woont in Surhuisterveen. Trotse mem en grutske Fries. Werkt sinds 2010 als zelfstandige onder de naam Pilat Advies. Mooiste reisbestemming? Ze kan niet kiezen. Rusland, Marokko, Maleisie, Ameland.. Het is overal prachtig! Meer weten? Lees een van haar uitspraken in de media of volg haar via LinkedIn en/of Twitter.

Wat anderen zeggen