Wat we doen

Met regiomarketing helpen wij overheden, natuurorganisaties en ondernemers om hun bestemming op de kaart te zetten. Denk aan een dorp, stad, regio of natuurgebied. Wil je ook aan de slag met regiomarketing? We kunnen je op diverse manieren helpen!

Wij creëren draagvlak

De inwoners, ondernemers en ambassadeurs zijn het gezicht van een stad, dorp of regio. Het is hún woonplaats of gebied. Vraag hen daarom wat zij vinden en willen. En voer dat uit. Wij helpen hier graag bij. Door beleid te vertalen naar concrete acties, te luisteren en te helpen krijgen we belanghebbenden mee. De kans op succes wordt hiermee enorm vergroot!

Wij maken producten

Wil je meer bezoekers? Dan heb je een eenduidig verhaal nodig! Waarom moeten ze in jouw stad, dorp of regio komen? Schrijf het op en deel jouw verhaal via een website, magazine of bijvoorbeeld een routekaart. Help bezoekers de mooiste bezienswaardigheden te vinden en tip ze de allerleukste uitjes. Daarmee ben jij niet alleen een uitstekende gastheer, de hele regio profileert zich als een gastvrij gebied!

Wij zorgen voor bezoekers

Heb je het draagvlak en de producten op orde? Dan kun je beginnen met de promotie. Denk aan internetmarketing, media-aandacht, een beursdeelname, social media campagne of bijvoorbeeld aan een evenement. Wij kennen het medialandschap, werken regelmatig met ‘online influencers’ en hebben veel ervaring met social media campagnes.