Eigen events

Over dit project

Toen Pilat Advies nog een startende onderneming was, organiseerden we regelmatig bijeenkomsten. Om het netwerk te verbreden en om portfolio op te bouwen. Maar vooral omdat we het ontzettend leuk vonden (en vinden) om mensen samen te brengen.

22 december 2011 – ZZP- kerstontbijt

In 2011 organiseerde ik met enkele collega-ondernemers een kerstontbijt voor ZZP’ers in Leeuwarden.

Ik (Elizabeth) miste het gezamenlijke kerstontbijt bij mijn voormalige werkgever (Okkinga Communicatie) en dacht: “waarom niet zelf eentje organiseren? Ik ben vast niet de enige ZZP’er die met kerst wel wat gezelschap kan gebruiken.” We dikten het thema een beetje aan en hadden binnen enkele dagen 60 aanmeldingen op papier. Het was een prachtige ochtend, zie hieronder de registratie van Omrop Fryslân.

17 november 2012 – orkest

Tijdens diezelfde kerst in 2011 was er voor Serious Request een veiling om geld op te halen voor het goede doel. Je kon op verschillende Friese producten bieden. Het Fries Symfonie Orkest leek mij wel wat. Aangemoedigd door mijn vader boden we flink op de zogenaamde ‘flash mob’  van dit orkest. En met succes, we wonnen de veiling.

Halverwege 2012 riep ik enkele jonge ondernemers uit Surhuisterveen samen en vroeg of zij het leuk zouden vinden om samen een netwerkavond in het Barontheater te organiseren met als hoofdact: een optreden van het Fries Symfonie Orkest. Het werd een prachtige avond met een 120 bezoekers die genoten van het optreden en allemaal tijdens het slotlied ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ van Ramses Shaffy meezongen!

2012 en 2013 – Sprekerspodiums

In 2012 en 2013 heb ik vier sprekerspodiums in Leeuwarden georganiseerd. Dit waren bijeenkomsten waar presentaties werden gegeven over een bepaald thema en verhalen werden verteld door ‘nijsgjirrige minsken’ op bijzondere locaties. Soms kwamen er 20 mensen, een andere keer waren er 60 mensen aanwezig. Het waren mooie middagen vol inspiratie en netwerkmogelijkheden.

Categorie
draagvlak, ondernemersvereniging
Tags
communicatie, event, organisatie, productie, projectbegeleiding