De diversiteit op het gebied vanrestaurants maakte het succes van de restaurantweek. Liefhebbers uit de regio konden op deze manier ontdekken dat Smallingerland veel te bieden heeft, maar ook kon je op een toegankelijke manier een nieuwe unieke culinaire ervaring ervaren.
Leuke reacties
Restaurant ’t Polderhûs in De Veenhoop kreeg liefst 70 gasten aan de dis in het kader van de restaurantweek. Het driegangen-menu werd zo goed ontvangen dat liefhebbers daar de komende weken nog wat langer kan genieten van het menu. „Het dessert, een notenparfait met een sabayon van het Smulslokje, hebben wij ook los aangeboden omdat hier zoveel leuke reacties op kwamen”, aldus Herma Sikkes, eigenares van ‘t Polderhûs.
Met het enthousiasme van zowel de horecaondernemers als de gasten, kijkt Platform Gastvrij Smallingerland al reikhalzend uit naar de volgende editie van de restaurantweek.
Franciska Verbeek regelde de restaurantweek van a tot z. Zij schreef ok deze tekst.