DRACHTEN – Smallingerland bereidt zich voor op een smaakvolle week tijdens de restaurantweek van 6 tot en met 15 september. Deze tweede editie van de Smullingerland Restaurantweek is dit jaar uitgebreid met een verrassingslunch. De restaurantweek is een initiatief van Platform Gastvrij Smallingerland om bezoekers en bewoners uit de regio op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met Smallingerland als culinair paradijs.
Smallingerland wordt tijdens de restaurantweek omgedoopt tot ‘Smullingerland’. Een gebied dat gastronomisch veel diverse restaurants heeft. Binnen tien dagen kun je genieten van de gastvrijheid en verschillende culinaire hoogstandjes die Smallingerland te bieden heeft.
,,Wij doen deze 2e editie graag weer mee en breiden ons aanbod naast het 3-gangen verrassingsdiner, uit met een 2-gangen verrassingslunch” aldus Hylke van der Werf van restaurant Thús in Drachten. Tijdens de Restaurantweek doen niet alleen diverse eetgelegenheden in Drachten mee, maar ook restaurants in Oudega, de Veenhoop en Rottevalle.
Voor meer informatie en de deelnemende restaurants ga je naar www.insmallingerland.nl