Webinar Súd Ie update programma

About This Project

Live-uitzending over programma Súd Ie

Maandagavond 24 januari 2022 om 20.00 uur organiseerde programmabureau Súd Ie een live-uitzending. In dit informatiemoment werden bewoners, bestuurders, politici en geïnteresseerden op de hoogte gebracht van het totale programma Súd Ie en vele bijbehorende projecten. Tafelgasten blikten terug op wat er tot dusver is gebeurd en gaven een actuele stand van zaken. Kijk de uitzending hier terug.

In 2013 is het programma Súd Ie en Wetterfront Dokkum gestart met bijdragen vanuit het Waddenfonds. In de uitzending keken bestuurders en projectleiders terug op al gerealiseerde projecten, zoals de watersportvoorzieningen in Dokkum, de ecologische aanpassingen voor de vissen, ecologische oevers langs de vaarweg en de sluizen Oosterverlaat (Dokkum) en bij Oostmahorn. Ook de lopende projecten kwamen aan bod: de status van het fietspad, de Saatsenweibrêge en toeristische overstappunten. Tot slot bespraken Merk Fryslân, It Fryske Gea en bestuurders de toekomst: “Hoe zorgen we ervoor dat er een juiste balans blijft tussen natuur en recreatie?” Vanzelfsprekend was er ruimte voor vragen. Kijkers konden deze via WhatsApp insturen. 

Het was een dynamische uitzending, waarbij kijkers in een uur tijd werden geïnformeerd over het omvangrijke programma Súd Ie. Dit alles gebeurde onder leiding van presentator Jacob de Vries.

 

Date
Category
draagvlak, overheid
Tags
briefing, communicatie, organisatie, persbenadering, productie, projectbegeleiding, regie, script, webinar